dijous, 7 de març del 2013

L'any del diluvi (Consciència Verda)


Numero 183 
Autor: Margaret Atwood
Format15x23,5 cm
Edicio 1
Traductor: Marta Pera Cucurell
Portada : Carles Barrios
Pàgines 440
Editorial Bromera



L'any del diluvi


Any vint-i-cinc de la nova era. L’equilibri mediambiental està en risc i els avenços científics han alterat les espècies de manera extravagant: conills fosforescents, lleons barreja de xai, porcs amb teixit cerebral humà... El desastre natural que posarà fi a la Terra tal com es coneix, el diluvi que els Jardiners de Déu ­­–una secta que uneix ciència i religió– han profetitzat, s’acompleix. Dues amigues han sobreviscut: Ren i Toby. Però cap de les dues no sap que l’altra és viva, i ja no poden estar-se més temps recloses en els espais que els han salvat la vida fins al moment. No estan soles, però... Com es pot distingir qui és amic i qui enemic en un món en què la lleialtat no té valor?
Sorprenent i agosarada, amb girs tendres, violents i reflexius, i un humor pertorbador, L’any del diluvi és l’obra més brillant i enginyosa de Margaret Atwood, Premi Príncep d’Astúries de les Lletres. 




                                                                                                                     

Comentari


L'ANY DEL DILUVI.- La podeu trobar a la Biblioteca de Can Torro.
L'any del diluvi es centra en la visió postapocalíptica del món després d'una catàstrofe global, de la mà de dos personatges femenins, Ren i Toby. Es tracta d'una novel·la amb consciència verda, on la visió d'un món autodestruït per les empreses farmacèutiques i els poders polítics resulta aterridora. Crítica amb els problemes actuals, Atwood narra aquí l'epopeia d'els qui sobreviuen al desastre i han d'emprendre una nova vida en un món sumit en la decadència moral i que es debat entre sectes i religions.







Informació recollida: 
http://www.bromera.com/fitxa-llibre-coleccions/items/Lany-del-diluvi.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada