dijous, 28 de febrer del 2013

Elles són la meva sort (Sedüit per les dones)




Elles són la meva sort
Cervera, Josep M.
Edicions La Campana 2012

Elles són la meva sort és una història basada en fets reals.
Ja no sé com consolar el meu pare, ensorrat per la mort de la meva mare. Com aconseguir que ho superi i deixi de dir “jo no vull viure”? Una nit està sol a casa escoltant un programa de ràdio on els oients expliquen les seves vides i li vénen ganes de parlar: «¿Truco o no truco?» Ho acabarà fent, i així comença una espiral de fets inesperats i sorprenents que canviaran la seva vida per sempre.
Josep M. Cervera ens presenta amb humor, naturalitat i proximitat un pare original i tendre que redescobreix el plaer de viure seduït per «elles», les dones, tan diverses i tan vitals.


JOSEP M. CERVERA

Va néixer a Barcelona l’any 1969. Tot i llicenciar-se en Dret a la Universitat de Barcelona i continuar amb els estudis de Ciències Polítiques i de l’Administració, també a la Universitat de Barcelona, mai va exercir d’advocat perquè va preferir dedicar-se a la seva gran passió, els llibres.
Des dels disset anys ha treballat en diverses llibreries i ha mantingut una intensa relació amb lectors, llibreters, proveïdors i editors.
Actualment compagina la seva tasca editorial amb la de productor executiu en el món de l’animació.



Comentari

    ELLES SÓN LA MEVA SORT. Un home, després de la mort de la seva dona, ja no té ganes de viure. Una nit es decideix a trucar a un programa de ràdio on els oients expliquen les seves vides i així  comença una espiral de fets inesperats que canviaran la seva vida per sempre. 
El llibre comença d'una forma una mica dramàtica, però tot i això, és un d'aquells llibres que t’enganxa des del primer moment, ja que, necessites saber fins al final les peripècies que li passen al Joan. També perquè vas coneixent una a una les dones a les que truca en Joan i com reacciona cada una, ja que, ell en fa córrer més d'una alhora. Està escrit amb un to desenfadat, però amb un rere fons seriós i el record de la Núria, la seva dona, no el deixa en tota la novel·la.
Josep M. Cervera ens presenta amb humor, naturalitat i proximitat un pare original i tendre que redescobreix el plaer de viure seduït per «elles», les dones, tan diverses i tan vitals.






Informació recollida:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada