diumenge, 7 de juliol del 2013

L'estiu que commença - Silvia Soler



Sinopsis:

«El brindis que acabava de proposar la Júlia era «el tradicional de la nit de Sant Joan» i la Júlia es va emocionar estúpidament veient com els costums esdevenen tradicions i com s'hereten igual que s'hereten els llibres i les cases.»
L'estiu que comença recull els 50 anys de vida de la Júlia Reig i l'Andreu Balart, vinculats abans de néixer per l'amistat de les seves mares, que han imaginat amb il·lusió la possibilitat que heretin aquest lligam o fins i tot que puguin arribar a enamorar-se. Però la Júlia i l'Andreu volen sentir-se lliures d'un destí que s'entesta a unir-los.
Premi Ramon Llull 2013

Comentari:
L’estiu que comença és una novel·la plena, molt plena. A vegades no cal explicar grans coses per crear grans històries. En aquesta novel·la trobarem una història sobre la vida, sense pretensions, ni moralitats. He de dir que he llegit tota aquesta història amb un somriure als llavis. M’ha semblat un llibre preciós, molt bonic, magnífic . L’estiu que comença no és una novel·la romàntica, no, és una novel·la sobre l’amistat, la família, les tradicions, el futur, la felicitat, i perquè no, també sobre l’amor.
L’estiu que comença és una història que fa estiu, que respira i viu l’estiu.
La proximitat dels personatges, fan que siguin fàcils de compendre i amb qui podem empatitzar.

fotografia e informació recollida a:http://libros.fnac.es/

1 comentari:

  1. Us informem que des del web de les Biblioteques de Badalona, s'està impulsant el projecte e-Tertúlies: tertúlies en línia http://badabiblios.cat/tertulies-online/.
    La propera tertúlua programada tractarà sobre obres de l’escriptora badalonina Sílvia Soler
    http://badabiblios.cat/tertulies-online/tertulies-catalacastella/

    Us animem a que participeu!

    ResponElimina